زمین لرزه ها و تاثیر آن بر روی اتاقک های زیر زمینی و باستانی

مهندسی باستانی | زمین لرزه ها و تاثیر آن بر روی اتاقک های زیر زمینی و باستانی

مهندسی باستانی | زمین لرزه ها و تاثیر آن بر روی اتاقک های زیر زمینی و باستانی : دوستان موارد خاصی که درگذر زمان میتونه درمورد این کار و اتاقک ها در عمق زمین افتاده باشه یکی زمین لرزه ها هستن

 وقتی اتاقی بنا میشه در چهارچوب مهندسی و زیرسازی هست که پی کار ودیوارها بنا بر شرایط محیطی و خشکی و رطوبت تفاوت داره به طورمثال درمناطق مرطوب بیشتر از ساروجی که دارای موی شتر و غیره باشه استفاده میشه و در شهرهای خشک بیشتر به استقامت اهمیت میدادن . البته اتفاق خوبی که درگذر زمان با تکرار زمین لرزها میتونه اتفاق بیفته ترک افتادن اتاقک و تخلییه گاز در گذر زمان هست و در اکثر اتاقکهایی که زیر بنایه درست نداشته باشن با تکرار لرزش نشست ایجاد شده و روزنهایی به وجود میاد که گاز رو خارج میکنه.

 شاید نظر بعضی دوستان این است که طلا که گاز نداره…… درسته ولی هیچوقت در یک سفید خانه همیه اجناس طلا نیستن و فلزات دیگر هم هست و پاتینی که طلا در گذر زمان به خودش میبنده ایجاده الودگی و بخار بسیار مسموم و حتی بعداز گذر زمان حتی ایجاد فشار در فضای بسته میکنن و با کوچکترین روزنه شما در حفاریها صدای تخلییه بادرو گاهیی میشنوید .

 و دلیل سیاهی سنگها و ذغالی شدن اطراف سفیدخانها یکی ازاین موارد میباشند.

و این اتفایات شاید از هر صدمورد یکی پیش بباد چون مهندسی باستانی کاملا با این مشکلات لرزشها اگاه بوده…

 برخلاف باورها و مطالبی که درجاهای مختلف خونده اید دربو گاها از زیر اتاقک میگرفتند چو کف استقامت بیشتری در مورد فشارهای طبیعی زمین دارد و برای رسیدن به درب این اتاقکها باید حفاریو به زیر اتاقک کشوند و اینکه این خودش یک راه برای دوراز دسترس بودن کار هست.

دوستان با تمام این مواردی که گفته شد و دیده شده همه این روشهای کارگذاری دفینه ها کاملا سلیقه ای بوده و اصول ثابت و یکنواختی ندارد پس هیچ وقت نمیتوان گفت در فلان عمق فلان اتاقکی وجود داره که دربش اونجاست نه اصلا اینطور نیست فقط به سلیقه و شرایط خاکو محیط بستگی دارد.

مهندسی باستانی | زمین لرزه ها و تاثیر آن بر روی اتاقک های زیر زمینی و باستانی

مهندسی باستانی | زمین لرزه ها و تاثیر آن بر روی اتاقک های زیر زمینی و باستانی

1 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + هفت =