نشان چکمه در دفینه یابی و گنجیابی

نشان چکمه در دفینه یابی و گنجیابی

نشان چکمه در گنج یابی: نشان های پیدا شده در حین حفاری و در دل خاک هزار برابر از نشانه ها روی خاک مهم تر بوده و به ما اطلاعات خیلی مهمی را از دفینه ای که در سینه زمین وجود دارند می دهد.باید دقت کنید که این علامت ها بعد از ۷۰۰ سانت حفاری  ظاهر می شوند و خودشان را بروز می دهند

مواردی هم اهمیت دارند که باید به آنها توجه کنید از آنجایی که علائم در حین حفاری متراژشان نصف و در بعضی مواقع مضاعف می شود که بنده با دلایلی آنها را برایتان تشریح خواهم کرد:

  1. حفاری و کاویدن را به سمت پایین ادامه بدهید چون که پاشنه ترک خورده است و شما باید مواظب تله باشید چون تله آن به احتمال قوی در پله های ورودی اتاقک و در پله سوم یا هفتم خواهد بود لذا شما باید مواظب تله باشید چون موجب قطع پا و قطع نخاع شما خواهد شد.بسیار احتیاط کنید.
  2. کاوش را در قسمت پشت علامت چکمه که پیدا کردید و فرمودید که دو عدد پله سنگی که یافته اید به این معنی است که زیر پله ها را کاوش کنید و در این حالت به این معنی است که در ادامه مسیر به پله ها خواهید رسید و همان تله ای که اشاره شد به آن.
  3. حالت سوم این است که از کف پا تا نوک را اندازه گرفته و در مسیر نوک چکمه به  کاوش خودتان ادامه بدهید .معمولا علامت دوم یا علامت بعدی چراغ پیسوز خواهد بود که شما در این حالت باید روشنایی پیسوز هر کجا که رسید آن مسیر را ادامه بدهید و مواظب مسیر راه هم باشید.

 

نشان چکمه در دفینه یابی و گنجیابی

نشان چکمه در دفینه یابی و گنجیابی

تفسیر نشان چکمه  در دفینه یابی و تله های آن

در حالت کلی حتما به پله های ورودی خواهید رسید که به یک اتاقک مخفی پلمپ شده منتهی خواهد شد.ولی باز تاکید میکنم که فکر نکنید که به این سادگی باشد.

تله نشان چکمه اهرمش در پله ها جاسازی شده است و در اکثر موارد علامت دومی که مسیر حفاری که نزدیک بودن هدف را به ما نشان خواهد داد پی سوز خواهد بود .برای دستیابی به گنج راه های فراوانی وجود دارد که مشخصه اصلی هر یک از این راه ها نیاز به نشانه خوانی و ماهر بودن در درک نشانه های موجود در محل گنج می باشد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *