چه قبوری را دارای گنج و دفینه هستند

چه قبور و مزارهایی دارای گنج و دفینه هستند؟

چه قبور و مزارهایی دارای گنج و دفینه هستند؟

گنج و دفینه: برای پاسخ به این سئوال ، فقط کافی است نگاهی به تاریخ و زمان بکار گیری طلا در دوره های مختلف بیاندازیم.
مطمئنا زمانی که در ایران طلا وجود نداشت نباید انتظار داشته باشیم که در قبور مردمان آن دوران طلا یا جواهرات پیدا کنیم . مصریان و سومریان ، در این مورد از ایران پیشی گرفته اند و مصریان در حدود 4000 سال است که از طلا استفاده می کنند البته در اوایل به کار گیری طلا در مصر، این فلز مختص فرعون و خانواده او بود و دیگران حق استفاده از آن را نداشته اند.
در هر حال ، قبل از هخامنشیان حدود سه هزار سال قبل ، ایرانیان از مس و مفرغ و آهن و برنج، برای تزئینات و همچنین لوازم جنگی استفاده می کردند پس قبوری که منتسب به مهر پرستان ابتدایی و همچنین چند ایزدان باستان است، دارای طلا نیست زیرا در این دوره ها اصلا طلا وجود نداشت.
از زمان هخامنشیان به بعد، طلا وارد گردونه فلزات ایران شد.
پس قبوری که منتسب به دوره قبل از هخامنشیان باشد ، در بهترین حالت دارای ابزار آلات و یا وسایل تزئینی مسی یا مفرغی و یا ….است. ادوات مسی بدون شک اکسیده شده و نمی توان آن را ذوب کرد و به مس رسید. لطفا این قبور را باز نکنید . نشانه ای که می توان آن را به کار گرفت این است که ظهور فلز طلا ، تقریبا با رسمی شدن خط میخی هم زمان است . به راحتی می توان اینطور استنباط کرد که اگر در قبور خط به کار رفته باشد احتمال وجود دفینه بیشتر است البته فقط احتمال.

چه قبوری را دارای گنج و دفینه هستند

چه قبوری را دارای گنج و دفینه هستند

کجاها رو حفاری و کاوش کنیم و کجاها رو کاوش نکنیم ؟

ایران، طبق برآوردهای باستان شناسان ، بین هفت هزار تا دوازده هزار سال تمدن در خود نهفته دارد و بسیاری از این قبور هنوز هم وجود دارند که مربوط به هزاران سال پیش است. لطفا این قبور را باز نکنید .
وجود دفینه در قبور مربوط به حدود دو هزار و هفتصد سال پیش تاکنون است . حال چگونه می توان فهمید که این قبور متعلق به چه زمانی است ؟

  • یکی از راه ها وجود خط است .
  • راه دیگر وجود قبرستان است . یعنی زمانی که ایرانیان تصمیم گرفتند که مردگان خود را در مکان خاص دفن کنند . زیرا پیشینیان معمولا در خانه هایشان دفن میکردند .
  • راه دیگر برای فهمیدن عمر این قبور ، کتابخانه ها و کتابهای خطی بومی است .
  • تاریخ منطقه و همچنین اتفاقاتی که در منطقه افتاده بسیار کار گشاست . این قبور معمولا مدور حفر می شدند .دارای سنگهای بزرگ و همچنین دارای عمق کم هستند . فرد مدفون به جهت خاصی خوابانده نشده و اگر سه قبر شکافته شود می بینید که در سه جهت مختلف دفن شدند . خلاصه به طور کل اگر این نوع قبور را ببینید خودتان متوجه خواهید شد زیرا استخوانها نیز به زمین چسبیده و در حال جذب به زمین هستند. و بسیاری نشانه های دیگر که به آن در مطالب بعد خواهیم پرداخت .
  • معمولا قبور دوره سلوکیان و اواخر اشکانیان و دوره هخامنشیان دارای بهترین هدایا گنج و دفینه هستند .در ادوار پس از ساسانی و طلوع اسلام ، دفینه گذاری از قبور و مقابر به مکانهای دیگر منتقل شد ولی بطور کامل و تمام ، قبور ایرانی خالی از هر وسیله ای دفن نمیشدند بلکه میترا پرستی و میتراییوم ها تا چند قرن وجود داشتند و به شیوه باستانی خود تدفین میکردند
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × دو =