پیدا کردن محل دفینه در حین کاوش چگونه است؟ | راهنمای پیدا کردن محل گنج

در پیدا کردن محل دفینه در گنجیابی باید به ساختار و ساختمان داخلی دفینه دقت کرد که  قبل از رمز گشایی محل دفینه مبادرت به حفاری نشده باشد همیشه بیشترین و فاحش ترین علایم كه ذكر شد در هواكش دفینه بدست می آید و هواكش ها تقریبا در بیشتر موارد بجز چند مورد استثناء در زیر علایم سطحی قرار دارند میتوان به جرات گفت هیچ دفینه ایی یافت نمیشود مگر اینكه كاملا رمز گشایی شده باشد.

پیدا کردن محل دفینه

مراحل دقیق پیدا کردن محل دفینه در گنج یابی :

محلی که دفینه در آن گذاشته میشود به این صورت است. برای مثال :

  • برای مخفی کردن یک خمره کوچک، فضایی را حدود ۵ متر در ۵ متر زیر سازی و لایه چینی میکردند.
  • سپس اولین آثار یا تمام دفینه هایی که دفن شده یا در کنار راه مال رو یا نزدیک محل زندگی بوده باید سفال تیکه باشد و بعد آثارهای دیگر و وقتی که آثارها شما را به محل دفینه نزدیک تر کرد باید خاک قسمتی از آثار به نزدیک آن اشاره دارد دستی باشد و بکر نباشد و در نیم الی یک متری لایه کوزه شکسته یا سنگ چین یا آجر چین داشته باشد.
  • البته همه سنگ چین ها و آجر چین ها دلیل بر بودن دفینه نیستند به شرطی میتوان گفت محل دفینه که در بالا آثاری شما را به آن منطقه کشانده باشد.
  • در حفاری موفقیت اولین شرط پیدا کردن آثار در خاک است که آیا خاک راه میدهد یا خیر؟
  • مثال اگر شما در نیم متری سفال تیکه پیدا کردید باید حتما سنگچین و یا آجر هم باشد و باز هم این کافی نیست باید در حین حفاری به علائم هم بربخورید که نشان دهد این سنگچین ها مربوط به دفینه است مانند فلش یا سنگ نوشته و … که صحت بودن دفینه را تایید میکند.

یافتن  محل گنج در حین کاوش چگونه است؟

یکی دیگر از آثار های دفینه زغال سنگ است که نباید به صورت پخشی باشد باید به صورت لایه باشد و کلفتی این لایه ۷ یا ۱۰ سانتی متر باشد، زغال و خاک پخته برای جلوگیری از رطوبت بکار میرفت این لایه چینی ها چند بار ایجاد میشد تا به مرحله آخر یعنی ساروج برسد. ساروج آخرین مرحله از کار است که در مورد ساروج باید گفت که معمولا به صورت اتاقی میباشد و باید سطح آن صیقلی باشد و وقتی دور آن را خالی کردید باید مثل اتاق باشد نه در هم چون کسانی که این دفینه را گذاشته بودند وقت زیادی را صرف درست کردن استحکام آن کرده اند و جوری درست نکرذه اند که هرکس بتواند به راحتی به آن دست یابد.

درباره عملکرد دستگاه فلزیاب حین دفینه یابی و گنج یابی :

آثار و علایم بسیار زیبا و غیر قابل انكار در همه جای ایران قابل مشاهده است كه همگی دلالت بر وجود دفینه در آن محل دارد و افراد زیادی نیز بعنوان كارشناس از راه دور یا دستگاه زن در محل سعی در هدایت مردم در این مناطق دارند و مرتبا با گمانه زنی دستور تخریب این آثار و حفاری در زیر یا اطراف آنها را میدهند و گاها حفاران به علایم مهمی در زیر خاک برمیخورند كه شامل سفال و استخوان و آهک و ذغال و سنگ چین و ماسه بادی و غیره است بنابراین با جدیت و خوشحالی بكار خود ادامه میدهند ولی پس از مدتی به خاک بكر میخورند و انگاه در زیر زمین سرگردان میشوند و با حفاری تونل های متعدد و با صرف هزینه مالی سنگین خطرات متعدد را بجان میخرند.

پیدا کردن محل دفینه

تقریبا همه دستگاهها در محل هواكش دچار خطا میشوند و بهترین اپراتورها فقط میتوانند هواكش را بیابند البته صحیح است كه هواكش نهایتا به محل دفینه میرسد ولی ساختار پیچیده و پلكانی آن و وجود مقدار زیاد ماسه و آهک و گازهای خطرناک و تله های فیزیكی تعبیه شده آن را به تله مرگ بدل مینماید.

توجه عزیزان را به این مطلب جلب مینمایم كه دفینه هایی كه دارای علایم و آثار فاحش در روی تپه ها و ارتفاعات هستند حاصل كار هزاران انسان در دوران باستان هستند و دارای تاسیسات مفصل مانند محوطه سازی و زیر سازی و زهكش و هواكش و دیوارچینی و سیستم ابرسانی میباشند كه موجب شده است با وجود علایم سطحی فاحش در طول صدها و هزاران سال محفوظ بمانند.

برای خرید انواع دستگاه فلزیاب میتوانید به آدرس لینک زیر مراجعه نمائید.

پیدا کردن محل دفینه

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × دو =